07 ARALIK 2020 TARİHLİ VELİ TOPLANTILARI YAPILMIŞTIR.

07 Aralık 2020 Pazartesi yapılması planlanan 11D, 9B, 10F, 12A ve 11E sınıflarının veli toplantısı yapılmıştır. Yapılan toplantılarda sınıflar bazında konuşulan konular ve toplantılara ait görseller aşağıdaki gibidir:

07.12.2020 480

11/D  sınıfının veli toplantısı sınıf rehber öğretmeni Musa Turan öncülüğünde gerçekleştirilmiştir. Sınıf öğretmeni Musa Turan tarafından öğrencilerin genel ders ve devam-devamsızlık durumları hakkında velilere bilgiler verilmiştir.

9/B sınıfının veli toplantısı sınıf rehber öğretmeni Ayşegül Yağız öncülüğünde gerçekleştirilmiştir. Veli katılımının yoğun olduğu toplantıda; okulumuzun imkanlarından, resim, müzik ve spor başarılarımızdan, 9. sınıfın lise hayatı için temel atma olduğu ve derslere katılımın performans notları için  ne kadar önemli olduğu dile getirildi. Okulumuz olarak deneyimli bir öğretmen kadrosuna sahip olduğumuz ifade edildi. Toplantıya katılan  Matematik ve Edebiyat öğretmenlerimiz uzaktan eğitimde ders çalışma yöntemleri hakkında bilgi verdi. Son olarak veliler de bizlerden çok memnun olduklarını belirttiler.

11/E  sınıfının veli toplantısı sınıf rehber öğretmeni Esra Aydın öncülüğünde gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerin geleceğe yönelik planlar yapmaları gerektiği, soru çözümlerine başlamaları ve hedef koymaları gerektiğinden bahsedildi. Toplantıya katılım sadece 3 veliyle sağlanmıştır.

07-12-2020