10/B SINIFI VELİLERİNDEN ÖĞRENCİLERE ÖRNEK EĞİTİM DESTEĞİ.

Okulumuz öğretmenlerinden Mehtap Çakmak'ın öncülüğünde başlatılan kampanyaya velilerimiz desteklerini esirgemedi.

Yurt genelinde devam eden korona virüs salgını nedeni ile öğrenciler evlerinde uzaktan bağlantı ile derslerini takip ediyor. Maddi durumu yerinde olmaması nedeni ile sorun yaşayan öğrencilere vatandaşlarımız  destekte bulunuyor. Bu kapsamda  Mehtap Çakmak rehberliğindeki sınıfımızın velileriyle işbirliği icerisinde yardım girişiminde bulunuldu. Hayırseverlerin desteğiyle alınan tablet bilgisayarlar öğrencilerimize  hafta içinde  ulaştırılacak. İlk etapta 3 adet olarak yapılan tablet bilgisayar desteğinin talebe göre yeniden değerlendirilerek artırılması hedefleniyor.

Desteğin başlamasına vesile olan başta öğretmenimiz Mehtap Çakmak olmak üzere katkı sağlayan herkese teşekkür eder, eğitim adına oluşan bu güzel tablonun diğer sınıflarımıza da örnek teşkil etmesini dileriz.

16.12.2020 367