12. SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİMİZİN DİKKATİNE...!

Değerli 12.Sınıf Öğrenci Velilerimiz;

Bildiğiniz üzere Bakanlığımızın 12 Ekim 2020 Pazartesi'den itibaren yüz yüze eğitim kararı neticesinde bizler Ereğli Lisesi olarak okulumuzdaki her türlü tedbirimizi almış olmamızla beraber siz değerli velilerimizi de bilgilendirmek amacıyla; eğitim kurumlarında "Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu"nda belirtilen Veli/Öğrenci bilgilendirme taahhütnamesini oluşturup sizlerin onayına sunuyoruz. Öğrencisinin yüz yüze eğitim almasını isteyen her velimizin bu formu doldurması gerekmektedir. Dileyen velilerimiz imkanları ölçüsünde okul web sitemizden (http://www.kdz.ereglilisesi.meb.k12.tr) ilgili formun çıktısını alıp doldurarak 9 Ekim 2020 Cuma günü Saat: 18.00'a kadar okul idaresine bırakmaları önemle rica olunur.

Siz değerli velilerimize bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyor ve öğrencilerimizi sabırsızlıkla okula beklediğimizi paylaşmak istiyoruz. Sağlıkla Kalın...

Not: İmkanı olmayan velilerimiz için ilgili form okul girişindeki güvenlikten alınarak doldurulabilecektir.

07.10.2020 1352

Taahhütname İçin Tıklayınız.