12/F SINIFININ REHBERLİK DERSİNE KONUK OLDUK.

12 G rehberlik dersi bugün sınıf rehber öğretmenimiz Yılmaz Akgün,  okul müdürümüz İbrahim Aydın, okul müdür yardımcımız Osman Savaşçı ve okul rehber öğretmenlerimiz Sabri Salur - Tuğçe Aslıtürk katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerin rehberlik dersine katılımlarının oldukça yüksek olduğu görüldü.Öğrenciler telafi sınavlarını müdür beye sordular. Müdür Bey bu konuda öğrencileri bilgilendirdi.Osman Bey ebadan devamsızlıkların takip edildiğini ve 12/F sınıfının en az devam yapan sınıflardan biri olduğunu söyledi. Öğrencilerin derslere aktif katılmaları gerektiğini hatırlattı.Rehberlik dersinde öğrencilerimiz, online eğitim sürecini değerlendirmiş bu süreci daha verimli hale getirmek adına düşüncelerini sunmuşlardir. Öğrencilerimizin ders -sınav motivasyon düzeylerini artırmaya yönelik idarecilerimiz ve okul rehber öğretmenlerimiz konuşmuş her zaman öğrencilerimizin yanlarında olduğumuzun altı çizilmiştir. Derste aynı zamanda Eba Akademik destek platformunun aktif kullanımının kazançları ele alınmış bu platformu kullanan öğrencilerimizin yorumları alınarak diğer öğrencilerimizin kullanım oranının arttırılması amaçlanmıştır. Öğrencilerimiz idareye ve okul rehber ögretmenlerimize akıllarındaki soruları yönelterek sorularına cevap bulabilmiş ara ara rehberlik derslerine öğrencilerin sorunlarını, sorularını, degerlendirmelerini dinleyebilmek öğrencilerimize bu süreçte de yanlarında olduğumuzu onların düşüncelerinin bizim için çok önemli olduğu belirtilerek tekrarlanacağı ifade edilmiştir. Ögrencilerimizin talepleri doğrultusunda da bu görüşmelerin yapılabileceği öğrencilerimize bildirilmiştir. Ereğli Lisesi olarak öğretmenlerimizle idarecilerimizle ve öğrencilerimizle büyük bir aileyiz. Amacımız pandemi sürecinin eğitim- öğretim adına öğretmenlerimiz- ailelerimiz öğrencilerimizle iş birliği içerisinde olumsuz etkilerini en  az hissetmek, dezavantaj durumunu avantaja çevirmektir. Bizler için önemlisiniz.

14.12.2020 422

14-12-2020