2.DÖNEM SINAVLARI İLE İLGİLİ OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR.

Sevgili Öğrencilerimiz aşağıdaki açıklamaları çok dikkatli bir şekilde okumanızı ve anlamadığınız hususlarda sınıf rehber öğretmenleriniz ile iletişime geçmenizi önemle hatırlatırız.

1- 2.dönem sınavlarına 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimizin katılımları isteğe bağlıdır.

2- SINAVLARA KATILMAK İSTEMEYEN  öğrencilerimizin velileri  21 Mayıs'a kadar okul müdürlüğüne katılmak istemediklerini belirten dilekçelerini elden teslim edeceklerdir.

3- Sınava girmeyecek öğrencilerimizin sınıf geçme notları 1.dönem notlarının aynısı olacak ve 2.döneme  ait herhangi bir notla değerlendirme yapılmayacaktır(performans, proje vb.). Örneğin; 1.dönem not ortalaması 70,00 olan bir öğrencinin yıl sonu not ortalaması da yine 70,00 olacaktır.

4- Sınavlara girmek isteyen öğrencilerimiz ise  tek yazılı yapılacak olup, performans notları ve almış oldukları proje ödevlerinin notlarının ortalaması 2.dönem notu olarak verilecektir. Yıl sonu notu da her iki dönemin ortalaması olarak sistem tarafından belirlenecektir.

5- Sınavlara girmek isteyen öğrencilerimiz dersler arasında tercih yapamayacak yani tüm derslerinden sınav olacaktır.

6- 2. dönem sınavlarına girecek öğrencilerimiz 1 Kasım 2020 - 26 Mart 2021 tarihleri arasındaki konulardan sorumlu olacaklardır.

7- Sınavlar 24 Mayıs - 18 Haziran 2021 tarihleri tarihleri arasında yapılacaktır.

8- 2.dönem sınavlarına öğrencilerimiz farklı illerde girebileceklerdir. Bu durumdaki öğrencilerimizin bulundukları illerdeki adresine en yakın Anadolu Lisesine 21 Mayıs 2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

9- Dönem sonunda yapılacak sorumluluk sınavları 21 Haziran - 2 temmuz tarihleri arasında yapılacaktır.

10- Öğrencilerin (9, 10, 11 ve 12. sınıf tüm öğrenciler) sorumluluk  sınavlarına kendi okullarında girmeleri gerekmektedir.

11- 12. sınıflar 2020-2021 yılında başarısız oldukları  derslerden de yukarıda belirtilen tarihte yapılacak sorumluluk  sınavlarına girebileceklerdir.

12- Yazılı ve sorumluluk sınavları ile ilgili takvim 21 Mayıs tarihine kadar okulumuz web sitesinden ve Wathsap gruplarından sizlere duyurulacaktır.

12.05.2021 2912