3 HAFTA SÜREN MESLEK TANITIMI SEMİNERLERİMİZ TAMAMLANDI.

3 HAFTA SÜREN MESLEK TANITIMI SEMİNERLERİMİZ TAMAMLANDI.

Okul psikolojik danışmanımız Tuğçe Aslıtürk tarafından 3 hafta boyunca devam eden Meslek ve bölüm tanıtımı günlerini tamamladık.

30.12.2020 1150

Günün Meslek ve bölüm tanıtım programı Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri- Pilotaj- İşletme -Ekonomi - Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi- Uluslararası İlişkiler şeklinde ilerledi. Öğrencilerimiz bu bölümler hakkında detaylı bilgilendirilirken( bölüme girme koşulları- tyt/ayt/ydt puanlari- bölümün sağladığı avantajlar ve dezavantajlar- yurt dışı- çalışma imkanları- bölümün sosyal ve kültürel kazançları- bölümün öngörülebilen geleceği- bölümü okurken karşılaşılan sorunlar- üniversite sonrası çalışma alanları) öğrencilerimiz bölüm hakkında sorular sorarak kafalarındaki soru işaretlerini giderdi. Ereğli Lisesi olarak bu zorlu süreçte seçeneklerinizi değerlendirmeniz adına size rehberlik etmekten mutluluk duyuyoruz. Doyum sağlayabildiğiniz ve icra ederken mutluluk duyduğunuz mesleklerde sizi görebilmek umuduyla.

Son olarak 3 hafta boyunca öğrencilerimize günümüzün güzide meslekleri konusunda sahip olduğu mesleki bilgi ve tecrübeleri ile bıkmadan usanmadan zamanını ayıran Tuğçe öğretmenimize çok teşekkürlerimizi sunuyoruz.


 

30-12-202030-12-2020