BAKAN YARDIMCILARI SAFRAN VE DENEMEÇ YÜZ YÜZE EĞİTİME GEÇİŞTE İKİNCİ AŞAMANIN SON HAZIRLIKLARINI DEĞERLENDİRDİ.

Yüz yüze eğitimin ikinci aşaması 12 Ekim Pazartesi günü başlarken okullardaki son hazırlıklar, Millî Eğitim Bakan Yardımcıları Mustafa Safran ve Reha Denemeç'in, 81 ilin millî eğitim müdürünün katılımıyla gerçekleştirdiği video konferansta değerlendirildi. Köy okulları ve okul öncesi eğitimle ilgili alınan son kararların öğrenciler ve aileler için büyük önem taşıdığına işaret eden Bakan Yardımcısı Safran, önceliğin güvenli ve sağlıklı eğitim ortamı olduğunu vurgulayarak tüm eğitim kurumlarında, hijyen ve sosyal mesafe standartlarının büyük bir titizlikle uygulanacağına dikkat çekti.

08.10.2020 192

Kaynak: meb.gov.tr