BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ OGÜN SİNAN İLE BESLENME VE SPOR.

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Ogün SİNAN tarafından, pandemi döneminde vücudumuzun bağışıklık sistemini güçlü tutmanın önemine değinmek amacıyla hareketlilik, uyku düzeni ve beslenme şekilleri konuları hakkında 3 parçadan oluşan sunum hazırlanmıştır.

Hazırlanan sunumun birinci kısmında hareketli kalmanın önemi belirtilmiştir. Diğer iki sunumun çalışması ise ilerleyen günlerde yapılacaktır.

Beslenme ve spor konularını çok yakından ilgilendiren bu güzide sunum çalışmalarına öğrencilerimizin ve tüm ziyaretçilerimizin sürekli erişebilmelerine olanak sağlamak amacıyla Okulumuz menüsünde Beslenme ve Spor köşesinde yayınlamaya karar verdik.

Dönem dönem yapacağımız bu çalışmaları Beslenme ve Spor köşemizde sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz.

Öğretmenimize bu süreçte bizleri bilgilendirdiği için çok teşekkür ediyoruz.

24.12.2020 325

İlk çalışmamız hareketlilik ile ilgili sunum :