(ÇOK ÖNEMLİ !!!) 11. VE 12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ONLİNE İL DENEME SINAVI DUYURUSU.

Sevgili Öğrencilerimiz;

26 Mayıs 2021 Çarşamba (Yarın) saat 10:00 itibari ile  Zonguldak geneli TYT Kazanım Değerlendirme Sınavı yapılacaktır. Sınav öncesi aşağıdaki linkte verilen açıklamaları ve açıklama videosunu izlemeniz sınavda karşılaşacağınız sorunları minimuma indirmeniz için son derece önem arz etmektedir.

Kısa Özet :

- Sınava EREĞLİ İLÇEMİZ ÖĞRENCİLERİ SINAVA GİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ seçeneğinden girilecektir.

- Kullanıcı Kodu kısmına TC Kimlik Numarası, şifre kısmına öğrenci numarası yazılacaktır. Daha sonra öğrenci girişi butonuna basılacaktır.

- Giriş yapıldıktan sonra açılan sayfadaki açıklamalar dikkatlice okunacak ve alttaki sınava başla butonuna basılacaktır.

- Diğer açıklamaları ayrıntılı okumak için sınav açıklamaları linkine tıklayınız.

25.05.2021 3445

Sınav Açıklamaları ve Sınav giriş linki için tıklayınız.

Genel açıklamalar videosu için tıklayınız.