(ÇOK ÖNEMLİ!) 2.DÖNEM SINAVLARI İLE İLGİLİ DUYURU.

Değerli velilerimiz, sevgili öğrenciler;

Biliyorsunuz ki Bakanlığımızın emirleri doğrultusunda 9, 10 ve 11. sınıflarımızın 2. dönem 1. yazılıları (12. sınıflar daha önce yapılmıştı) 3 Mayıs 2021 tarihinden itibaren planlanarak yapılacaktır.

Sevgili öğrencilerimiz sınavlardaki başarınız ancak uzaktan eğitimde derslerinize eksiksiz bir şekilde girmeniz ve düzenli çalışmanıza bağlıdır. Ancak son dönemlerde öğretmenlerimizden aldığımız dönütlere ve Eba'daki devam durumlarına bakıldığında öğrencilerimizin büyük kısmının derslere girmediği görülmektedir. Özellikle 12.sınıflarımızın yüz yüze eğitime katılımı nerdeyse yok denecek kadar az seviyelere düşmüştür. Velilerimizin bunu takip etmeleri için 12.sınıflarımızın günlük devam-devamsızlık çizelgeleri günlük olarak web sitemizde ve Whattsap gruplarından paylaşılmaktadır. Bu açıklamalar ışığında tüm öğrencilerimizi uzaktan ve yüz yüze derslerine katılım sağlamalarını ve Velilerimizin de öğrencilerimizi takip etmelerini önemle rica ederim. Öğrencilerimize derslerinde ve sınavlarında başarılar, herkese sağlıklı günler dilerim.

İbrahim Aydın

18.04.2021 1876