(ÇOK ÖNEMLİ!) 9,10 VE 11.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİ LİSTESİ VE DÖNEM SONU İŞLEMLERİ DUYURUSU.

(ÇOK ÖNEMLİ!) 9,10 VE 11.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİ LİSTESİ VE DÖNEM SONU İŞLEMLERİ DUYURUSU.

Aşağıdaki linkteki pdf tablosunda 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimizden sınava girmek istemeyen öğrencilerimizin verdikleri dilekçelerine istinaden sınıf listeleri oluşturulmuş olup, listede sınava girecek öğrencilerimiz özellikle belirtilmiştir. Sınava girmek istemeyen öğrencilerimizin isimlerinin karşılarındaki satıra ise herhangi bir ifade yazılmamış ve boş bırakılmıştır.

Buna istinaden her sınıftan sadece bir kaç öğrencinin sınava gireceği tespitine varılmıştır. Sınıf öğretmenlerimizin sınıflarındaki bu öğrencilere ulaşarak sınava girip girmeyeceklerinin teyidini yaparak müdür yardımcımız Osman Beye en geç Salı akşamına kadar bildirmelerini önemle rica ederim. Buna göre sınav takvimi ve programı oluşturulacaktır.

Ayrıca sınava girmek isteyen öğrencilerimizi aşağıdaki hususlarda bilgilendirelim ki kararlarını bu doğrultuda vermiş olsunlar.

* 1. dönem Not ortalaması her ne olursa olsun öğrencilerimiz 1. dönem notlarıyla isterlerse sınava girmeyip sınıflarını  geçebilecektir.

* Not ortalaması 50.00 ve üzeri olan öğrenciler kaç zayıfı olursa olsun Edebiyat dışındaki tüm derslerden doğrudan, not ortalaması  50.00 dan düşük olan öğrencilerimiz ise zayıf olan derslerinin sayısına bakılmaksızın zayıf olan tüm derslerinden sorumlu olarak bir üst sınıfa geçebilecektir.

* Sınava girmek isteyen öğrencilerimiz ders seçimi yapmadan tüm derslerden sınava girecek ve öğretmenlerimiz bu öğrencilere 2. döneme ait  1 yazılı yapacak, 2 performans + (varsa) 1 proje notu verecektir.

23.05.2021 3201

Öğrenci Listesi için tıklayınız.