(ÇOK ÖNEMLİ !) ÖĞRENCİ SEÇMELİ DERS LİSTELERİNİN GÜNCEL HALİ SEÇİLEN DERSLERLE BİRLİKTE EKLENMİŞTİR. (21.01.2021)

Sevgili Öğrencilerimiz, ders seçimi yapan öğrencilerimiz aşağıdaki PDF dosyalarından isimlerini kontrol etsinler. İsmi olmayanların formu acilen doldurmaları gerekmektedir. Bazı öğrencilerimizin formu 2 veya daha fazla doldurdukları görülmektedir. Bu durumda olan öğrencilerin en son doldurdukları form dikkate alınacaktır.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

21.01.2021 2031

Açıklama :  Bazı öğrencilerin seçtikleri derslerin ders saatleri toplamı seçilmesi gereken ders saatleri toplamından farklılık arz etmektedir. Bu durumda olan öğrencilerin sınıf rehber öğretmenleri aracılığı ile gerekli düzeltmeleri yapmaları gerekmektedir.

9.Sınıf seçmeli ders öğrenci listesi için tıklayınız

10.Sınıf seçmeli ders öğrenci listesi için tıklayınız