(ÇOK ÖNEMLİ!) ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÜNİVERSİTE TANITIM FUARLARI BAŞLIYOR.

Online Zonguldak Üniversite Tanıtım Fuarı 18 Nisan 2021'de gerçekleşecektir. Fuara katılım ücretsiz olup öğrenciler ekteki etkinlik giriş formu ile fuara dahil edileceklerdir.

Fuara katılacak öğrencilerin kaydının yapılması için aşağıdaki linkten etkinlik giriş formunun doldurulması gerekmektedir.

Türkiye ve KKTC'nin önde gelen üniversitelerinin yer alacağı fuarımızda uzman eğitimci ve akademisyenler de online seminer ile ziyaretçilerle buluşacaklar. Fuarımıza dilediğiniz cihazınızdan (akıllı telefon, tablet, bilgisayar) giriş yapabilirsiniz. 18 Nisan 2021 tarihinde 11.00-18.00 saatleri arasında üniversite temsilcileri canlı chat için sistemde çevrimiçi olacaklar, aynı saatler arasında online seminerler gerçekleştirilecektir.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

05.04.2021 749

Fuar tanıtım etkinlik giriş formu için tıklayınız.