(ÇOK ÖNEMLİ!) ÖĞRETMENLERİMİZ, VELİLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN YÜZ YÜZE EĞİTİM VE TELAFİ SINAVLARI DUYURUSU.

Değerli öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz;

Zonguldak Valiliği Hıfzıssıhha Kurulu Kararlarına göre aşağıdaki hususların duyurulmasına ihtiyaç duyulmuştur. Buna göre;

1- 1 Mart Pazartesi daha önceden başlamış olan yüz yüze destekleme ve yetiştirme kurslarımız devam edecektir.

2- 1 Mart Pazartesi 12. sınıflarımız için  başlaması planlanan yüz yüze eğitim uzaktan yapılacaktır(1 Mart için). Salı gününden itibaren 12. sınıflarımız için Yüzyüze eğitim ise; 1 Mart Pazartesi açıklanacak Cumhurbaşkanlığı kararlarına istinaden Zonguldak Valiliği Hıfzıssıhha Kurulu Kararları doğrultusunda belli olacaktır.

3- 1. dönem yazılı sınavlara girememiş tüm öğrencilerimiz için (9, 10, 11 ve 12. sınıflar) planlanan TELAFİ SINAVLARININ 1 Mart pazartesi günü olanları ileri bir tarihe ertelenmiştir. 2 Mart tarihinden itibaren olan telafi sınavları da yine Cumhurbaşkanlığımızın ve Zonguldak Valiliğimizin alacağı kararlara göre yine sizlere duyurulacaktır.

Hepinize sağlıklı günler dileriz.

Ereğli Lisesi

27.02.2021 1203