(ÇOK ÖNEMLİ!) TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN 2.DÖNEM SINAVLARI ÖNCESİ GENEL DUYURU.

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz;

2.dönem sınavlarımız 31 Mayıs 2021 Pazartesi başlayacaktır. Sınav takvimi bu hafta web sitesinden sizlere duyurulacaktır.

Ancak sınav öncesi aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okumanızı önemle rica ediyoruz.

Açıklamalar :

*Dilekçe verenler 1.dönem notlarını tercih etmiş olacaklardır.

*Dilekçe vermeyenlerin (2. Dönem sınavlarına katılacak olanların) 1. ve 2.dönem notları birlikte değerlendirilecektir. 2.dönem için performans ve proje notu da girilecektir. Bu sebeple performans ve proje ödevlerini teslim etmek zorundadır.

*Dilekçe vermeyen öğrenciler sınavlara tüm derslerden girecek olup, ders seçimi yapamayacaklardır.

*Dilekçe verenlerin 2.dönem hiçbir notu işleme alınmayacaktır.

*2.dönem sınavları 1 Kasım 2020-26 Mart 2021 tarihleri arasında işlenen konulardan yapılacaktır.

*Hem dilekçe vermemiş hem de sınava katılmamış öğrencilere Ortaöğretim Kurumları yönetmeliğine göre not olarak 'G' girilecektir.

25.05.2021 1625