(ÇOK ÖNEMLİ!) VELİLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN YEŞİLAY UZAKTAN EĞİTİM PORTALI DUYURUSU.

Bakanlığımızın ve Yeşilay'ın işbirliğiyle ögrencilere yönelik Türkiye Bağımlılıkla Mücadele uzaktan eğitimleri başladı. Ögrencilerimiz bu videolara "uzaktan eğitim yesilay.org.tr" den giriş yaparak eba üzerinden izleyebilecekler. Ve başarı puanı 100/100 olunca sınıf rehber öğretmenlerine ekran görüntüsünü paylasacaklar sınıf rehber ogretmenlerimiz tamamlayan öğrencilere listede arti koyarak bakanlığa veri girişini sağlanacaktır. Aşağıdaki linkteki PDF dosyasında öğrencilerimize videoları izleyebilmeleri için izleyecekleri adımlar belirtilmiştir.

17.03.2021 8154

Yeşilay Uzaktan Eğitim Portalı bilgilendirmesi için tıklayınız.