(ÇOK ÖNEMLİ!)

(ÇOK ÖNEMLİ!) "YÜZ YÜZE EĞİTİM VE DERS PROGRAMI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR"

"YÜZ YÜZE EĞİTİM VE DERS PROGRAMI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR"

07.06.2021 tarihinden itibaren yüz yüze eğitim başlayacak olup uzaktan eğitim de devam edecektir. Bu sebeple aşağıdaki açıklamaların yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

1- Yeni bir ders programı yapılmayacak olup mevcut program geçerlidir. Öğrencilerimiz okula Pazartesi ve Salı günleri gelecek diğer günlerde uzaktan eğitime devam edilecektir.

2- Öğrencilerimiz okula Okul kıyafeti ile gelebilecek olup kıyafet alamayan ya da okul kıyafeti olmayanlar okul kıyafetine benzer sade kıyafetlerle okula gelebileceklerdir. 

3-Dersler 08.50 de başlayacak olup, 14.00 da sona erecektir. Her bir ders saati 30 dakika olup, teneffüsler 10 dakikadır.

4-Yüzyüze eğitime gelecek öğrencilerin devam mecburiyeti olup, sabah ilk derse gelen öğrenci geçerli bir mazereti ve velisinin onayı olmadan okuldan gönderilmeyecektir. Okula geldikten sonra öğrencisi için izin almak isteyen veli bizzat okula gelerek izin dilekçesi yazması şartı ile izin verilecektir. 

5-Köylerden taşıma ile gelen öğrencilerimiz Pazartesi gününden itibaren taşımalı servisten yararlanabileceklerdir. 

6-Öğrencilerimiz okulda bulunduğu süre içinde MASKE-MESAFE-HİJYEN KURALINA dikkat etmek zorundadır. 

7-Okul kantini açık olacak olup, öğrencilerimiz temel ihtiyaçlarını karşılayabileceklerdir.

8-Öğrencilerimiz Beden Eğitimi Dersi için ekstra kıyafet getirmeyeceklerdir. Beden Eğitimi Dersi olduğu günler öğrencilerimiz isterlerse eşofman ve spor ayakkabıları ile gelebilirler, istemeyen öğrencilerimiz normal kıyafeti ile geleceklerdir. Okulda kıyafet değişimine COVİD tedbirleri nedeniyle izin VERİLMEYECEKTİR.

9-Yüzyüze derslere katılmak istemeyen öğrencilerimiz Pazartesi, Salı günleri EBA TV de yayınlanan derslerden, ÇARŞAMBA, PERŞEMBE ve CUMA günleri okulumuzca yapılacak online derslerden sorumludurlar. Yüzyüze eğitime katılmayan öğrenciler için online ders tekrarı yapılmayacaktır.

10-Yüzyüze derslere katılmak istediğini belirtip derslere katılmayan öğrenciler için yoklama alınacaktır.


   İbrahim Aydın

    Okul Müdürü

05.06.2021 2623