CUMHURİYETİMİZİN 98.YILI HAZIRLIKLARI.

Cumhuriyetimizin 98.yılı hazırlıkları kapsamında; "CUMHURİYETİN GENÇLERİ CUMHURİYETİ ANLATIYOR" konulu lise öğrencileri için kompozisyon yarışması düzenlenmiştir.

Detaylar :

KONU         : "CUMHURİYETİN GENÇLERİ CUMHURİYETİ ANLATIYOR"

KATEGORİSİ  :  Lise ( 9-10-11-12 )

- Eserler A–4 kâğıda Bilgisayar ile yazılacaktır.

1- Yarışmacıların "Kimlik Bilgileri" kapalı zarf içerisine konulup esere iğnelenecek, eserin ve zarfın üzerine sadece rumuz ve yarışma kategorisi yazılacaktır.

2- Yarışmaya katılacak eserler öğrenciler tarafından en geç 18 Ekim 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimize teslim edilecektir.

3- Yarışmalara katılacak eserler, önce okullarda oluşturulacak komisyonlarca incelenerek seçilen üç (3) eser 20 Ekim 2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Bölümüne teslim edilecektir.

NOT:

1- Zamanında gönderilmeyen eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

2- Ayrıntılar için okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleriniz ile iletişime geçiniz!

13.10.2021 451

Kaynak: meb haber