EREĞLİ LİSESİ MEZUNLARI PİLAV GÜNÜ.

EREĞLİ LİSESİ MEZUNLARI PİLAV GÜNÜ.

Mezunlarımız, her yıl Mayıs ayının son Cumartesi günü Ereğli Lisesi Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen pilav günü için bugün yine okuldaydı. Ancak bu sefer Pandemi sebebiyle tüm mezunlarımızı okulumuza davet edemedik. Sadece yönetim kurulumuzun aşağıda mezunlar derneği başkanımız sayın Nalan Genç hanımefendinin;

"""‍İyi ya da kötü lise yıllarımızı hatırlamaktan hep mutlu oluruz. O dönemlerdeki hüzünlü hallerimiz bile şuan yüzümüzde bir tebessüm oluşmasına yol açar. Öyle ki, pilav günlerine gitmemizin ve Facebook gruplarına katılmamızın en büyük sebebi de budur. Eskiyi yad etmek.

Lise bitti diye, dostluklar da bitti mi? Kesinlikle hayır. Aksine bağlar daha da güçlendi. Fiziksel olarak yan yana olamasak bile duygusal olarak hiç ayrılmadık.

29 MAYIS 2021'DE

FARZ ET Kİ PİLAVIMIZ VAR

Facebook üzerinden Etkinlik düzenliyoruz

 ve anılarınızı paylaşmanızı istiyoruz 

Haydi siz de katılın """

Yapmış olduğu davetiyle ve derneğimizin yönetim kurulunun da katılımıyla okulumuzdan Facebook üzerinden canlı yayın yapmak suretiyle gerçekleştirilmiştir. Dernek yönetimimiz yapılan etkinliğin ardından 28 Mayıs 2022 yılında okulumuz bahçesinde tüm Ereğli Lisesi Mezunlarının sağlıklı bir şekilde katılabildiği bir pilav gününde buluşabilmek dileğiyle fotoğraf çekiminin ardından okulumuzdan ayrılmıştır.

29.05.2021 727

29-05-202129-05-2021