ÖDÜLLÜ

ÖDÜLLÜ "SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK" AFİŞ, RESİM,ŞİİR KOMPOZİSYON YETENEK YARIŞMASI

Öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını artırmak, yeteneklerini teşvik etmek ve başarılı bulunan eserleri ödüllendirmek amacıyla YEŞİLAY VE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI işbirliğiyle düzenlenen "SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK" yetenek yarışması afiş, karikatür, kompozisyon ve şiir alanlarında düzenlenmiştir.

SON BAŞVURU TARİHİ:31 MART 2021

Yarışmanın konusu "BAĞIMLILIK" olup öğrenciler tarafından görsel kategoride afiş, resim, karikatür ve kısa video alanlarından; edebi kategoride ise şiir, öykü, kompozisyon, deneme ve anı alanlarından sadece birinden katılım yapabileceklerdir. Bir öğrenci hem görsel hem de edebi kategoride başvuru yapabilecektir.

Tüm başvurular snsg.yeşilay.org.tr adresinden sistem üzerinden gerçekleştirilecektir.

Yarışmanın amacı ve şekli ,genel katılım koşulları, görsel ve edebi kategori başvuru şartları hakkında detaylı bilgi için Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerine başvurunuz.

15.03.2021 508

Kaynak: İnternet Derleme