ÖĞRENCİLERİMİZ ONLİNE DERSLERİ RENKLENDİRİYOR (9E SINIFI VE 10B SINIFINA TEŞEKKÜR)

Pandemi sürecinde okullarından, sınıflarından, öğretmenlerinden ayrı kalan öğrencilerimiz çevrimiçi derslerde de sosyalleşmeyi, sürprizlerle öğretmenlerini şaşırtmayı başarıyor. Sınıf içi etkinlikler canlı derslere taşınıyor. Bu bağlamda bugün10/B sınıfı öğrencilerimiz Türk Dili ve Edebiyatı dersine beğendikleri şairlerin isimlerini ve fotoğraflarını kullanarak geldiler. Herkes seçtiği şairin en beğendiği şiirini okudu. Şiiri kimin okuduğu konusunda sınıftakiler tahminde bulundu. Bu çalışma sayesinde öğrencilerimiz hem daha çok şair tanıdılar, hem de öğrencilerimizin şiire olan ilgileri arttı. 9/E sınıfı öğrencileri de ders esnasında bir anda kamera açarak öğretmenlerine hazırladıkları "Sizi çok seviyoruz" yazılı kâğıtları gösterdiler.

Hep olumsuz örneklerin konuşulduğu, canlı derslerin zorluklarının, olumsuzluklarının tartışıldığı bu zorlu süreçte bizleri gururlandıran, onurlandıran ve derslere kendi renklerini bırakan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

29.12.2020 926

29-12-202029-12-202029-12-2020