ÖĞRENCİLERİMİZ TENEFFÜSLERDE DE ÖĞRENİYOR.

Hiç şüphe yok ki Bilişim Teknolojileri günümüzde eğitimden tutun; sağlık, ticaret, bankacılık, oyun ve vb gibi bir çok alanda kullanılmaktadır. Bilişim Teknolojilerinin lokomotifi ise bilgisayarlardır. Günümüzde bir çok insan bilgisayarı kullanabilmekte ancak; mevcut iç donanımları ve çalışma prensibi hakkında detaylı bilgiye sahip değildir. Hal böyle olunca  bizler de öğrencilere bilgisayarın iç donanımlarının ne işe yaradıkları hususunda hem Türkçe hem de İngilizce olarak farkındalık kazandırmak ve onların teneffüslerini değerlendirmeleri adına kullanılmayan bilgisayar parçalarından oluşan iç donanımları kullanarak "Bilgisayarın Donanımlarını Tanıyalım" ve "Bilişim Teknolojileri ve Yazılım" başlıklı pano hazırlayıp öğrencilerimizin beğenisine ve öğrenmesine sunduk. Panonun ışıklandırmasında emeği geçen okul yardımcı personelimiz Ayhan Bey'e teşekkür ediyoruz.

10.11.2023 127

10-11-202310-11-202310-11-2023