OKUL MÜDÜRÜMÜZ İBRAHİM AYDIN ARA TATİL NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI.

OKUL MÜDÜRÜMÜZ İBRAHİM AYDIN ARA TATİL NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI.

Okul Müdürümüz İbrahim Aydın 2020-2021 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi nedeniyle mesaj yayınladı. Aydın mesajında : "2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemini tamamlamış bulunmaktayız. Öğrencilerimizi okullarından değil de evlerinden tatile uğurlamanın burukluğunu yaşıyoruz. Dünyanın savaştığı Covid 19  salgını nedeniyle zorlu süreçlerden geçtik hala da geçmekteyiz. Her ne kadar bu savaşta yüz yüze eğitim yapamasak da uzaktan online platformlarla eğitim öğretimi; öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle işbirliği içerisinde devam ettirdik. Uzaktan eğitimdeyiz ama öğrencilerimize ve öğretmenlerimize uzak değiliz felsefesiyle ilerleyerek öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle ve değerli velilerimizle daima iletişim halinde kaldık. Gelen istek ve değerlendirmelere yönelik eğitim öğretim sürecini sürekli güncelledik.  Kurduğumuz web yayın ekibiyle öğrencilerimiz- öğretmenlerimiz ve velilerimizi ilgilendiren tüm bilgileri, gündemi sıkı sıkıya takip ederek sizlerle paylaştık. Whatsapp gruplarımızı aktif tutarak öğrenci öğretmen iletişimini süreklilik haline getirdik. Gelen sorulara anında dönütler verdik. 3 İdareci ve 2 Okul Psikolojik Danışmanı, Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz ve Branş öğretmenlerimizle toplantılar yaparak süreci en verimli hale nasıl getirebiliriz sorusuna cevap aradık. Eğimde fırsat eşitliliğini gerçekleştirebilmek, öğrencilerimizin eğitimden eşit ölçüde yararlanabilmeleri için üstün çaba sarf ettik. Tableti olmayan öğrencilerimize, öğretmenlerimizin, velilerimizin, mezunlar derneğimizin, kaymakamlığımızın ve bakanlığımızın destekleriyle tablet dağıtımlarımızı gerçekleştirdik. Okulumuza Eba destek noktaları kurduk.  

Bu süreçte öğretmenlerimiz teşekkür ve takdiri her zamankinden daha çok hak etti ve ne kadar kutsal bir görev yaptıklarını gözler önüne serdiler. Tüm öğretmenlerimiz her öğrencimize ulaşabilmek için üstün çaba sarf etti. Bilgisini yaymak öğrenciye ışık olabilmek için yılmadan usanmadan çalıştılar. Yeri geldi eba üzerinden yeri geldi zoom üzerinden derslerine devam ettiler. Öğrencilerimiz ve velilerimizle birebir iletişim halinde oldular. Eğitim Öğretimin bu zorlu sürecinde verdiğiniz çaba ve gayretler için ışık olmaya devam eden sizlere içtenlikle teşekkür ediyorum. 

Sevgili ve değerli velilerimiz. Bu süreçte çok zorlandığınız, yıprandığınız anlar oldu. Evinizi adeta bir sınıfa çevirerek öğretmenlerimize yardımcı öğretmen oldunuz. Öğrencilerimizin sürece adapte olabilmeleri için üstün çaba gösterdiniz okul ve öğrenci arasında adeta bir köprü oluşturdunuz. Veli toplantılarımıza katıldınız, öğretmenlerimizle sürekli iletişim halinde oldunuz. Sizlere eğitim öğretim adına teşekkür ederim.

Ve üzerine düşen sorumluğu yerine getiren sevgili öğrencilerimiz. Ebadan derslere katıldınız, çevrimiçi seminer ve toplantılara katıldınız verilen ödevleri layıkıyla yerine getirdiniz. Öz denetim kavramını belki de en çok bu süreçte anladınız. Tatil dönemi zihinsel ve bedensel olarak dinlendiğiniz önemli bir dönem.  Bu dönemi verimli bir şekilde geçireceğinize ve dinç bir şekilde yeni döneme başlayacağınıza yürekten inanıyorum.

2020-2021 Eğitim- Öğretim yılının ikinci döneminde sizleri okulda görebilmeyi temenni ediyor, verimli ve sağlıklı bir tatil dönemi geçirmenizi diliyorum." dedi.

22.01.2021 322