OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ MESAJI.

Değerli meslektaşlarım, okulumuzun tüm değerli çalışanları, sayın veliler ve çok kıymetli öğrencilerim; 2020-2021 eğitim öğretim yılına bugün itibariyle başlamış bulunuyoruz. Diğer yıllara nazaran covit-19 salgını nedeniyle çok farklı bir başlangıç yapacağımız bu eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını ve başarılarla dolu bir yılı geride bırakabilmeyi temenni ederim. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimizin, okulumuzun tüm paydaşlarının bu bulaşıcı hastalıkla mücadelede gereken özeni göstereceğine, bakanlığımızın ve okulumuzun koyduğu kurallara uyacağınıza inanıyorum.

Sevgili öğrencilerim bizler öğretmenleriniz olarak sizler için gereken tüm hazırlıklarımızı yaptık. Son sınıflarımız için 20 Temmuzda başlayan yüz yüze yaz kurslarının  ardından şimdi de 31 Ağustos'tan itibaren başlayan yine yüz yüze destekleme ve yetiştirme kurslarımız devam etmektedir. Tüm sınıflarımız için bakanlığımızın belirlediği saatlere göre ayarlanmış eba ve diğer platformlardan yapılmak üzere planlanan ders programı etkili ve hızlı iletişim adına oluşturduğumuz veli ve öğrenci gruplarından 19 Eylül Cumartesi akşamından itibaren sizlere duyurulumuştur. Canlı yayın programlarına ve öğretmenlerinizin vereceği ödevlere gereken özeni gösteriniz lütfen. Sevgili gençler ben ve öğretmen arkadaşlarım sizlere inanıyoruz. Lütfen siz de kendinize inanın ve elinizden gelenin en iyisini yapmak için gayret gösterin. Hep söylenilegelen  cümlelerle sözlerimi bitirmek istiyorum. Hiç bir başarı tesadüf değildir. Çok çalışanlar her zaman başaramayabilir ama başaranlar hep çok çalışanlardır. Sizlere inanıyor ve sizleri seviyoruz. Bu vesileyle hepinize sağlıklı, mutlu ve güzel günler diler, sizleri saygı ve sevgiyle selamlarım...

22.09.2020 180

21-09-2020