REHBER ÖĞRETMENİMİZ TUĞÇE ASLITÜRK, AKRAN ARABULUCULUK EĞİTİMLERİNE KATILARAK OKULUMUZU TEMSİL ETMİŞTİR.

Akran-Der ve Türk Psikolojik Danışmanlık Derneği iş birliği ile gerçekleştirilen Akran Arabuluculuk eğitimlerine okulumuz Rehber Öğretmenimiz Tuğçe Aslıtürk katılım sağlamaktadır. Okulumuzda yeni bir proje olarak gerçekleşecek akran arabuluculuk sistemiyle öğrencilerimiz kendini daha iyi ifade edebilme, ozguven, empati ve bir çok becerileri kazanarak problemlerini,  belli bir eğitim surecinden geçmiş akranlarının arabuluculuk sağlamasıyla farklı çözüm yolları sunarak problem çözme becerileri kazanacaklar. Bu sistem tüm velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize anlatılarak iş birliği içerisinde uygulanacaktır.

15.04.2021 610

15-04-202115-04-202115-04-2021