REHBERLİK SERVİSİMİZ TARAFINDAN

REHBERLİK SERVİSİMİZ TARAFINDAN "MESLEK NEDİR? " SEMİNERİ VERİLMİŞTİR.

Okulumuz Rehberlik Servisi bu hafta öğrencilerimizle mesleğin ne olduğu ve meslek seçiminde dikkat edilmesi gereken hususları ele alarak meslek seçiminde ilgi yetenek ve değer ilişkisine dikkat çekmiştir.  Okul rehber öğretmenimiz mesleğe giden yolda en büyük basamaklardan biri olan YKS( Yükseköğretim Kurumları Sınavı) hakkında bilgilendirme yapmıştır. Öğrencilerimizin bu basamağı daha rahat bir şekilde  geçebilmeleri adına rehberliğimizi ve danışmanlık hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Uzaktan eğitimdeyiz ama ögrencilerimize uzak değiliz sloganıyla başladığımız seminerlerimiz devam edecektir. Öğrencilerimizin yoğun katılımına vesile olup, çok değerli bilgiler veren Tuğçe ASLITÜRK öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

12.12.2020 1480

12-12-2020