ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

Değerler Kulübümüz depremzede kardeşlerimize süreli yardım kampanyası başlattı.

25.02.2023 2044

6 Şubat 2023 ve ardından meydana gelen depremler sebebiyle Ereğli Lisesi Değerler Kulübü de yardım kampanyası başlattı.

Yardımlar Ereğli Lisesi Değerler Kulübü öğrencileri tarafından okulumuz en üst katındaki yardım merkezinde toplanacaktır.

Yardım toplama kampanyası 27 Şubat Pazartesi – 3 Mart Cuma arasında gerçekleşecektir.

Yalnızca yeni, kullanılmamış malzemeler kabul edilecektir. İkinci el eşya kabul edilmeyecektir.

İhtiyaç Duyulan Yardım Malzemeleri Şunlardır:

Çocuklar İçin: Bez, mama, kışlık iç çamaşır, çorap, oyuncak, kitap, dergi

Yetişkinler İçin: Kadın - erkek kışlık iç çamaşır, ped, çorap

Aileler İçin: Gıda Paketi (pirinç, bulgur, mercimek, fasulye, nohut, çay, şeker, salça, şehriye, makarna, un, konserve)

(Son tüketim tarihi Şubat, Mart, Nisan 2023 olan gıda ürünleri kabul edilmeyecektir.)

25-02-2023