TİYATROMUZ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

Okulumuz Edebiyat Öğretmenleri Lale Gözükoca ve Mehtap Çakmak koordinesinde okulumuz öğrencileri tarafından Miyase Sertbarut'un eseri olan “Sınavsız Hava Sahası” isimli oyun; 5 Mayıs Cuma günü, iki seans halinde Tatoğlu Kültür Merkezi’nde sahnelenmiştir.

Okul müdürlerimizin, öğrenci velilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen oyun büyük beğeni toplamıştır. Oyunun sonunda okul müdürümüz İbrahim Aydın; Değerli meslektaşlarım okulumuz Ereğli Lisesi olarak çok güzel bir etkinliğe daha imza atmış bulunmaktayız. Okulumuz olarak bizler sadece matematiği, feni ve edebiyatı değil, aynı zamanda akademik başarının yanında gençlerimize hayatın içinden de bir şeyleri öğretebilmeyi hedefleyen bir okuluz. Onların derslerin dışında da başarılı olabilecekleri sporda, müzikte, resimde kısacası tüm sportif ve sosyal faaliyetlerde bulunmalarına da imkan sağlamaktayız. Başta emeği geçen müdür yardımcımız Tayfun bey, Edebiyat öğretmenlerimiz Mehtap Çakmak, Lale Gözükoca, okul aile birliğimiz olmak üzere tüm arkadaşlarımıza ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederim." açıklamalarında bulundu.

Oyunun sonunda okul aile birliğimiz tarafından edebiyat öğretmenlerimize çiçek takdiminde bulunulmuştur.

06.05.2023 253

06-05-202306-05-2023