VELİLERİMİZE ÇOK ÖNEMLİ DUYURU !!!

Değerli Velilerimiz, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yapılan aşağıdaki açıklamayı sizlerle paylaşıyoruz.

"Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte öğrenci velilerimizin okul bahçelerine, okul koridorlarına zorunlu olmadıkça alınmaması gerektiği, zorunluluk hallerinde ise HES kodu sorgulaması yapılarak okula kabul edilebilmeleri yönündeki Bakanlığımızın talimatlarını daha önce iletmiştik. Sahadan, okullarımızdan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ulaşan şikayet ve görüntülerde; öğrenci velilerimizin okul bahçelerinde yoğun olarak bulunduğu, bununla ilgili tedbirlerin alınmadığı gözlemlenmiştir.

Belirttiğimiz bu hususlarla ilgili olarak gerekli tedbirlerin alınması, ve öğrenci velilerimizin okul bahçelerinde okul saatlerinde bulunmaması gerektiği  uygun bir iletişim diliyle, okul güvenliği ve öğrenci sağlığı açısından bahçeden ayrılmaları gerektiği yönünde uyarıların hassasiyetle yapılması gerektiği vurgulanmıştır."

Bizler de okul idaresi olarak tüm velilerimizin İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yapılan yukarıdaki açıklamalara hassasiyet çerçevesinde uymalarını önemle rica eder, sağlıklı günler dileriz.

08.09.2021 1058