Ereğli Lisesi

Vizyon: EREĞLİ LİSESİ olarak vizyonumuz İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre ve gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek bu ihtiyaçlar doğrultusunda hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde bulunduran, aynı zamanda da saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde toplumu kucaklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri olmaktır.

Misyon: Cumhuriyetimizin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzun taban puanı : 339,592
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2017 YGS BAŞARI ORANIMIZ % 80.751
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2016 LYS ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME ORANIMIZ % 54
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında 9. Sınıfa alınacak öğrenci sayısı 238 kişidir.

WEB - https://kdzereglilisesi.meb.k12.tr

Adres - BAĞLIK MAH. LİSE SK. EREĞLI LISESI A BLOK NO 9 EREĞLİ / ZONGULDAK

Adres - BAĞLIK MAH. LİSE SK. EREĞLI LISESI A BLOK NO 9 EREĞLİ / ZONGULDAK

Ulaşım Şehir içi dolmuşlar okulun önünden geçiyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 250 m