EREĞLİ LİSESİ EĞİTİM YILI AÇILIŞ DUYURULARI

Hangi sınıftayım, ders kaçta başlıyor, kıyafet kuralımız nasıl?

07.09.2024 458

Hangi sınıftayım?

Kişisel bilgilerin korunması kapsamında kişinin sınıf bilgisini paylaşamıyoruz. Veli e devlete girip, e devlet arama kısmına meb öğrenci bilgi sistemi yazıp, meb öğrenci bilgi sitemine bağlanıp; öğrencinin sınıf, devamsızlık, not vs bilgilerini öğrenebilir.

Öğrenci eba'ya girip, sağ üst köşedeki menüden bilgilerini güncelleyip, eba'dan da sınıfını görebilir.

Ders saatleri nasıl?

Her pazartesi günü öğrenciler, İstiklal Marşı töreni sebebiyle 08.15'te okul bahçesinde bulunmalıdır.

Dersler 08.30'da başlayacak. Ders araları 10 dakika olacak.

12.30'da 45 dakika okul bahçesi, kantin, sınıf vb okul içindeki alanlarda dinleneceğiz.

Dersler 13.15'te yeniden başlayacak, 15.35'te bitecek.

Cuma günleri 15.35-15.50 arasında İstiklal Marşı Töreni yapılacak.

Kıyafetimiz nasıl olmalı?

Öğrencilerimizin alt kıyafeti tam siyah, sade, kot/kanvas pantolon; üst kıyafet ise Ereğli Lisesi logolu kıyafet olmalıdır.

Ders programı ilan edilecek mi?

Ders programı pazartesi günü sınıf defterleri arasında olacaktır.

Ders kitapları, defterleri nasıl olacak?

Ders kitapları pazartesi günü imza karşılığında dağıtılacak. Defterler ve diğer ihtiyaçlar öğretmenler tarafından ilk hafta boyunca açıklanacak.

Kitaplar yıl sonunda imza ile geri alınacak mı?

Evet. Sıfır Atık kapsamında kitaplar imza karşılığında en az teslim edildiği kadar geri alınacak.