GENÇLİK KONSERİMİZ İZLEYENLERDEN TAM NOT ALDI.

19 Mayıs Gençlik Haftası münasebetiyle; Atatürk Kültür Merkezinde müziğin büyülü evreninde yolculuğa çıkmak üzere, okulumuz müzik öğretmenlerimiz Miraciye Aktaş ve Gökhan Tülü yönetiminde öğrencilerimizin hazırladığı Gençlik konseri izleyenlerin büyük beğenisini kazanıp izleyenlerden tam not aldı. Sunuculuğunu öğrencimiz Neva TURAN’ın yaptığı konserimizde;

Klavyede Emre Yaşar,

Elektro gitarlarda Şevval Rana Danışmaz ve Deniz Altay,

Bas gitarda Cemre Yaşar,

Davulda Elif Çilingir,

“Muhtemel Aşk” adlı parçayı Mustafa Beytekin,

“Tutamıyorum Zamanı” adlı parçayı Muhammed Emin Tura ,

“Kaktüs” adlı parçayı Melih Konboz,

back vokalinde adlı parçayı Enes Bozacıoğlu,

“Öyle Kolaysa” adlı parçayı Ahmet Can Özmen,

“Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş” adlı parçayı Batın Buzoğlu,

“Kumralım” adlı parçayı Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ogün SİNAN,

“Fesuphanallah” adlı parçayı Cansever Karaca,

“Sen Evlisin” adlı parçayı Elanur Çelik,

“Uslanmıyor Bu” adlı parçayı Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nazlı Dayangaç,

“Aşka Gel” adlı parçayı Nazlıcan Kara,

“Yalnızlık Senfonisi adlı parçayı Cemre Yaşar,

“İnceden İnceden” adlı parçayı muhteşem sesi ve yorumuyla Müzik Öğretmenimiz Miraciye AKTAŞ,  “Gurbet” adlı parçayı Nazar Yatman,

“Sweet  Dreams” adlı parçayı Şevval Rana Danışmaz,

“Dünyanın Sonuna Doğmuşum” adlı final parçasını Enes Bozacıoğlu seslendirmiştir.

Aylardır süren çalışmaların ve  emeklerin sonucu olarak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sahne performansları her yönüyle görülmeye değerdi. Programın sonunda kapanış konuşmasını yapmak üzere konserimize maddi manevi her türlü desteği sağlayan ve her konuda tüm içtenliğiyle yanımızda olan, Okul Müdürümüz Sayın İbrahim Aydın sahne aldı.

Okul Müdürümüz konuşmasında; Bugün Ereğli Lisesi mezunu olduğu ve ayrıca kurumun yöneticisi olarak görev yaptığı için bir kez daha gurur duyduğunu, konserin düzenlenmesinde emeği geçen başta Müzik Öğretmenlerimiz Miraciye AKTAŞ’a ve Gökhan TÜLÜ’ye; sahne alan öğretmen ve öğrencilerimize, orkestradaki görevli tüm öğrencilerimize, güzel solo sahne performanslarıyla konsere renk katan Ogün SİNAN ve Nazlı Emine DAYANGAÇ öğretmenlerimize, ayrıca programın hazırlanmasında teknik destek ve bilet tasarımı için emeği geçen Turgay ÇAKIR öğretmenimize, Okul Aile Birliğimiz Betül ŞAHİN ve Suzan GÜL hanımefendilere, bizi hiçbir programımızda yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun AKGÜL’e, Ereğli Lisesi Mezunlar Derneği yöneticilerimize, AKM salonunu konser için bizlere tahsis eden Kdz.Ereğli Belediye Başkanımız Sayın Halil POSBIYIK’a ve son olarak bu muhteşem konseri bizimle birlikte izleyen velilerimize ve tüm öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkürlerini sundu.

Kapanış konuşmasının ardından,   9/A sınıfından Melisa Yavuz ve  Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nazlı Dayangaç eşliğinde, Okul Müdürümüz Sayın İbrahim Aydın’a öğrencimizin kendi çizdiği portre hediye edilmiştir.

Sunucumuz Neva TURAN’ının; Güneşin doğuşu, akşam batışı, Zamanı geçiren  sevgidir, Denizin rengi, dalganın sesi, duyup gösteren yine sevgidir. Sevgiyle kalın, müzikle kalın. Hoşçakalın sözleriyle programımız sona ermiştir.

01.06.2024 230

01-06-202401-06-202401-06-202401-06-202401-06-202401-06-202401-06-202401-06-202401-06-202401-06-202401-06-202401-06-2024